Kedves LMP-sek!

Ti, akik nemmel szavaztatok az összefogásra, tudjátok, egy kicsit sem érdemlitek meg azt, hogy politikusnak hívjanak benneteket. A szó jó értelmében persze, ami nem egyezik meg az itthon használatos és elfogadott politikus jelzővel. A hazai viszonylatban nem lógtok ki a többség sorából. Pontosan azok vagytok, mint az összes többi. Kisstílű, a saját pecsenyéjüket sütögető, az ország érdekeire, és ránk, választókra nagyívben szaró demagóg csoportosulás.

Ha tényleg izgat benneteket, hogy mi is van ebben az országban, akkor tenni akartok ellene. Ha tényleg úgy gondoljátok, nagy szarban vagyunk minden téren, akkor segíthetnétek ebből a szarból kitolni a szekeret. És az ilyen munka bizony azzal jár, hogy fröccsen rátok is kicsit. Ám ilyenkor a segíteni akaró nem azzal foglalkozik, kivel kell együtt tolnia, hanem azzal, hogy mihamarabb kint legyen az a szekér. És utána mindenki megy tovább a maga útján, azzal a büszke tudattal, ma is tettek valami fontosat.

De ti nem is akartok büszkék lenni magatokra. Sőt, megkockáztatom, gyávák és gyengék vagytok ahhoz, hogy nekiveselkedjetek a munkának. Inkább finnyásan továbbsétáltok, miközben még le is szóljátok azokat, akik megpróbálják.

Lehet így is, csak minek?! Ha politikusok akartok lenni, viselkedjetek is úgy. Ha azt akarjátok, hogy hiteletek legyen, akkor tegyetek érte. Sokszor azokat süvegeli ám meg az ember, akik - a jogos vagy jogtalan - elveiket félretéve képesek kompromisszumot kötni, békejobbot nyújtani, félretenni egy jó ügyért a sérelmeket vagy az előítéleteket. Mert azok a valóban nagy emberek.

Persze, lehet utálni a szocikat, némiképpen jogos is, hiszen az elmúltnyolcévezésnek van alapja. Ám az a társaság soha nem jutott el odáig, hogy a demokráciát aláássa. Hogy az országot ennyire rettenetes gazdasági helyzetbe kényszerítse. Hogy a népességet ilyen végletekig megossza és egymás ellen fordítsa. Óriási hibákat követtek el. Gyávák voltak, de annyira most ti is vagytok gyávák! Csak ti most még azt gondoljátok, tét nélkül félthetitek a seggeteket. De ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket. Ennek már tétje van.

Igazából csak azért nem vagyok dühösebb rátok, mert annyira súlytalanok vagytok, hogy nélkületek is boldogul majd az az összefogás, amelyik 2014-ben el akarja kergetni a narancsosokat az ország éléről. Persze lehettetek volna ebben a társaságban a mérlegnek azon az oldalán, amelyik a megkerülhetetlen szocikat kordában tartja majd, de ezt a történelmi felelősséget nagyképűen leráztátok magatokról. Ezek után ne is akarjátok, hogy elhigyjük nektek, tényleg komolyan érdekel titeket bármi is, ami ebben az országban történik. Úgy mondtatok nemet egy összefogásra, hogy nem is akartátok kipróbálni, mekkora szavatok van benne. Úgy mondtatok nemet, hogy lépéselőnyben voltatok a szocikkal szemben, hiszen velük még meg sem kezdték a tárgyalásokat. Úgy mondtatok nemet, hogy fogalmatok sem volt arról, milyen erőviszonyok várhatóak ebben a tömörülésben. Úgy mondtatok nemet, hogy azt sem tudjátok, a szocik mit akarnak és mit követelnek, ha egyáltalán követelnek valamit. Úgy mondtatok nemet, hogy Mesterházy még igent sem mondott! Ti izomból mondtatok nemet. Dafke!

Schiffer most biztos büszke magára. Ő, aki valamilyen homályos oknál fogva ugrik mindenre, ami a családját és a múltját is jelenti. Mert - Gyurcsánnyal és Bajnaival együtt - nagyon sok baloldali fiatalokat tömörítő szervezet vezetője, tagja volt, mígnem eljutott odáig, hogy Orbánt védje ügyvédként. Egy pszichológus talán megtudná magyarázni, milyen lelki sérülések érhették őt az elmúlt húsz évben, de inkább nem is akarom tudni. Ti viszont, kedves LMP-sek, igazán lehetnétek kicsit kíváncsibbak. Mert nagyon úgy tűnik, ez az ember a magánügyet keveri a politikával. De hát ez a ti dolgotok.

A mienk pedig az, hogy most a szemetekbe mondjuk, iszonyú nagyot hibáztatok! És azt is tudnotok kell, ha 2014-ben nem sikerül a fideszt leváltani, akkor az nektek is köszönhető.

Üdv!

UI: Jávor Benedeknek, Karácsony Gergelynek és azoknak, akik igennel szavaztak, azt kívánom, merjenek eljutni odáig, hogy létrehoznak egy normálisabban gondolkodó pártot!

Csók Nektek!

Szerző: Lúthien Elensar  2012.11.18. 17:51 Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: összefogás LMP Bajnai Együtt 2014 Jávor benedek

A bejegyzés trackback címe:

https://ezekmennekmostanaban.blog.hu/api/trackback/id/tr494913127

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A lufi kipukkadt – de Bajnai még mindig le akarja fedni az LMP-t 2012.11.20. 14:11:50

Bár a pezsgők már be voltak hűtve, végül másfajta pukkanás hallatszott Bajnai és a MILLA E14-es csoportja felől, lufipukkanás. De mielőtt tovább mennénk, szeretnénk együttérzésünket kifejezni minden LMP-s felé, akiknek az elképzelése, akarata nem valós...

Trackback: kezdetét veszi a lehetetlen: LEHET MÁS A POLITIKA !!!! 2012.11.18. 22:59:27

A forradalmak mindig elbuknak, az LMP pedig pontosan ugyanúgy nézett ki, mint valami forradalom. Már láttuk is a bukását, mindent láttunk, az összes képregény kockát, egyszerűen így volt megírva, megtervezve. Magyarország a legdrámaibb és mondjuk ki, l...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása