Orbán nemrégiben kijelentette, ázsiai félszerzetek vagyunk. Most már legalább tudjuk, miért mondta. Bevallom, az engem nem nagyon érdekel, hogy országunk jelenlegi feje kiírja magát szép lassan Európából, de az már igen, hogy bennünket is visz magával. De már ott tartok, bosszankodni sem nagyon tudok, hiszen lassan minden napra jut valami, amitől felhúzhatnám magam, és még a végén agyvérzést kapok. Röhögni már nem lehet ezen az egészen régen, bár bevallom a TEK fejének mégis sikerült megnevettetnie a napokban, amikor kiderült róla, levelet írt egy rég halott nácinak (http://kepviselofunky.blog.hu/2012/08/18/halott_fasisztanak_irt_levelet_a_tek). Bár jobb és szebb időszakban jót mulattam volna Lázár  kijelentésén (http://www.168ora.hu/itthon/otromba-hiba-ongolt-rugott-orban-bizalmasa-101775.html) , de most már immunisan csak legyintetek.

Ez az azerbajdzsáni sztori azonban már több, mint kínos. Eddig is égtünk a világ kulturáltabb fele előtt, most azonban végképp keresztet vethetünk európaiságunkra. Eladtuk magunkat. Ennyi. És még csak nem is túl jó pénzért. Ahhoz hogy a "főnök" szabadságharcot vívhasson az IMF-el és az Unióval, máshonnan kell előkeríteni a zsét. Orbán körbeudvarolta Ázsiát, ám csak az azerieknek volt mit felajánlanunk cserébe. Egy gyilkost. Ők meg amúgy is kerestek egy hőst, és ürügyet az ősellenség elleni újabb akcióra, tehát tejeltek. Azért a kormány védelmében elmondanám, nyilván amikor az azeri fél azt ígérte, hogy a baltás gyilkos börtönben rohad meg, nem látták, hogy a tárgyalópartner hátul az ujjait kulcsolja. Különben is, az örmények olyanok mint a zsidók, az azeriek meg lehet, hogy távoli rokonaink. Ki tudja a szkííta vonal mikor merre kanyargott ázsiában.

Az pedig, hogy a fél, sőt, szerintem a háromnegyed világ rajtunk röhög és szörnyülködik, kit érdekel?! A mi kis Don Quijoténk tovább tud harcolni láthatatlan ellenségeivel amiért csurrant-cseppent valami a kasszába.

Szerző: Lúthien Elensar  2012.09.01. 16:56 Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://ezekmennekmostanaban.blog.hu/api/trackback/id/tr324745982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása